Din ciclul „Afirmații puternice” azi mă opresc la:„Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce în ce mai buni, fie se transformă în oţet.” Papa Ioan al XXIII-lea

„Oamenii sunt ca vinurile. Cu timpul, fie devin din ce în ce mai buni, fie se transformă în oţet.” Papa Ioan al XXIII-lea Care este diferența dintre vin și oțet?

Amândouă au la bază ceva bun, așa cum fiecare om are în interior un geniu.

Ce putem face, mai exact, pentru a deveni mai buni?

Se spune că în interiorul fiecărui om există doi câini: unul negru, plin de furie, răni, frustrări și ranchiună și unul alb, plin de iubire, recunoștință și genialitate.

Atunci când „hrănim câinele negru” ce altceva putem obține decât amplificarea sentimentelor negative? Care este consecința? Boala, nefericirea, distrugerea relațiilor, distrugerea propriei persoane și deseori moartea.

Atunci când „hrănim câinele alb”, hrănim speranța, recunoștința, iubirea necondiționată, creativitatea, mulțumirea, altruismul, blândețea, puterea de a ajuta, deschiderea către performanță, vindecarea rănilor fizice sau emoționale și multe, multe altele.

Eu îți sunt alături – dacă ai nevoie de mine – și te pot călăuzi în călătoria spre varianta ta cea mai bună și pentru vindecarea rănilor emoționale.

Pentru întrebări sau programări mă poți contacta la adresa de e-mail monica@expertcoach.ro.